3 tips til gode getaways

Nogle gange, når parforholdet skal plejes, er der kun én ting at gøre. Træk stikket og se at komme væk. Væk fra vasketøjet, væk fra hverdagen, væk fra virkeligheden kan man nærmest sige. Men hvordan gør man det? Og hvordan griber man det an i en hektisk hverdag? Vi kommer her med 3 tips til, hvordan I får en god getaway og kommer lidt væk fra hverdagen.

Forlad virkeligheden – træd ind i eventyret

Det er vigtigt, at få brudt hverdagens trummerum. Nye omgivelser hjælper naturligvis til det, men nogle gange skal man tage hele virkeligheden og hive den op ved roden. Når man alligevel skal væk fra hverdagen kan man ligeså godt gøre det med stil. Forkæl din kæreste med et ophold af høj klasse. Det kan være et slotsophold, eller en tur på luksushotel. Det vigtigste er, at der gives fuld skrald på det eventyrlige. I middelfart dyrepark, hvor Hindsgavl Slot ligger, kan man booke et såkaldt slotsophold og komme lidt væk. Det kan man læse mere om her.

Væk fra hverdagen og tilbage til naturen

En af de helt store trends indenfor oplevelser er de klassisk ture tilbage til naturen. Med programmer som Nak og Æd, hvor Jørgen Skoubo og Nikolaj Kirk tager ud i naturen, går på jagt og lever fra jord til bord. Sådan behøver jeres tur nu ikke være. Det vigtigste er den store naturoplevelse, hvor I kommer helt væk fra hverdagen. Pak tasken, på med de gode sko, find en god sovepose, og så er det ellers med at komme ud og finde en af de mange shelters, vi har i Danmark. Et shelter er et udendøres soveværelse, hvor man trygt kan sove i ly for blæst og regn. Her får I en stor oplevelse sammen, og kan koncentrere jer om naturen og hinanden.

Træk stikket og nyd stilheden

Det helt klassiske getaway holder stadig. Lej jer et sommerhus og sluk telefonerne. I et sommerhus finder man hurtigt hyggen og hinanden, og så er der ikke så meget andet end det, man skal koncentrere sig om. Find noget, I kan lave sammen. Planlæg noget god mad, spil jer et spil og brug tiden på at komme helt ned i gear.

Det var vores tre tips til, hvordan I kan finde frem til hinanden ved at komme lidt væk.

- Indsat billede -